Mies on intoutunut gluteenittomia leipäsiä leipomaan. Näissä on juuritaikina, tattari ja kaurajauho pääosassa. Olivat kyllä hyviä ja tosi rapeakuorisia, piti oikein voita levittää lämpöiseen leipään sulamaan, nami:)
Silloin, kun minä haluan oikein herkutella tuoreella leivällä pitää sen päälle laittaa ehdottomasta Oivariinia. Tavallinen Keiju tai Flora ei kelpaa silloin ollenkaan. Hyvän näköisiä leipiä.
Aah! Hyvältä näyttää!
VastaaPoistaNäyttävät rapeakuorisilta ja hyviltä.
VastaaPoistaNäyttävät herkullisilta!
VastaaPoistaSilloin, kun minä haluan oikein herkutella tuoreella leivällä pitää sen päälle laittaa ehdottomasta Oivariinia. Tavallinen Keiju tai Flora ei kelpaa silloin ollenkaan. Hyvän näköisiä leipiä.
VastaaPoistavoi hirmuinen kun tuli nälkä näitä katsellessa!
VastaaPoistaAaah miten näyttää hyvältä.
VastaaPoistaNÄyttää hyvältä. Minulla on tavote laskiaispullien tekemisestä, mut ostin kyl kaupasta varalle jo raakapakastepullia ja kermavaahtoa...
VastaaPoistaNäyttää herkulliselta ja eipä juuri muuta tarvitse, kuin voi sulaa päälle, nams :P
VastaaPoistaVesi kielelle herahti kun kuvaa katsoin, nam.
VastaaPoista