3.1.2013

Mademuhennos


 Isäntä osti tänään mateen, kaupan nuori myyjätär ei oiken ollut halukas nostamaan tätä kaunista kalaa tiskiltä, mutta tietysti se onnistui ihan hyvin, ainoastaan ilme kertoi että hui... oliskin kiva jos monet saisivat tätä herkkua myös syödäkseen, vaikka  kala ei olekkaan  herkun näköinen.


Näin on madekausi avattu. Tämä on kyllä minun lempikala. Tässä tarvikkeet ja kala paloiteltuna. Voita ja kermaa sopii joskus käyttää, kuten mademuhennokseen.




Maistui kyllä hyvälle, onneksi minä saan vain herkutella ja kuvata.

5 kommenttia:

  1. Nammmm!!! Made on myös minun lempikaloja!!

    VastaaPoista
  2. Made kyllä maistuisi minullekin. Tänään tai huomenna, miten pakakset taas kehittyy, niin on ihan pakko viedä madekoukut pyytämään.

    VastaaPoista
  3. Näyttää hyvältä keitolta, mutta made toi mieleen lapsuuden näyn: äiti tappamssa madetta keittiön tikispöydällä ja made pisti vastaan. Silloin ajattelin, etten koskaan uskalla tiuollaista kalaa ostaa tuoreena! mutta madekeitto on ykllä niin hyvää!

    VastaaPoista
  4. Olen opetellut tekemään madesoppaa ja se on myös mahtavaa! Isäni onneksi nylkee kalan :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita!