15.4.2015

Pienyrityksen kehittämispaja


 Olipa eilen jännittävä päivä "leijonan luolassa", nimittäin viimeinen päivä pienyrityksen kehittämispajassa.  Opiskelu alkoi jo viime syyskuussa ja tapaamis/pajapäiviä kertyi kaikenkaikkiaan 11 kpl. Meillä oli oikein mukava ryhmä, suurin osa käsityöyrittäjiä, mutta mukaan mahtui myös mm. kääntäjä ja lauluntekijä.


Tässä näitä aihealueita. Pitchausta eli itsensä/yrityksensä esittelyä tuli opeteltua ja monta muuta juttua. Paljon sai ideoita ja tietoa, että mitä kaikkea pitäisi yrityksen eteen tehdä.

Eilen tosiaan oli leijonanluola. Jokaiselle oli varattu 10 min. kertoa oma kehityspolkunsa ja lopuksi oli kommenttien ja palautuksen vuoro "leijonilta".

Tälläiset esiintymistilanteet jännittää minua aikas tavalla,  mutta eiköhän se jotenkin sujunut, sillä sain ainakin mukavia kommentteja. Sekä vielä perään ohjeistusta tulevaisuuden suunnitelmiin.

Kun kerta opiskelun alkuun pääsin niin jatkankin sitten heti samantein. Ilmoittauduin mukaan uuteen ryhmään sosiaaliseen mediaan liittyen ja se kestää helmikuun loppuun asti.
1 kommentti:

  1. kuulostaa hyödylliseltä kurssilta, myös tuo sosiaaliseen mediaan liittyvä. olis myös minulle tuiki tarpeellista varmaan!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita!