25.1.2009

Kuuden haaste eli paljastuksia
Irina K muotoilijan puutarhassa haastoi minut kertomaan kuusi asiaa itsestäni.

Koitetaanpa vastata haasteeseen :1. Lenkkeilen (siis kävelen) muutamia kilometrejä päivittäin. Onneksi on aina saapuvilla lenkkiseuraa: Helmikoiruli pitää lenkeistä huolen.


2.Siivoukset saavat jäädä taka-alalle ja mieluummin teen käsitöitä. Joskus on kyllä pakko imuroida, siitä koirien karvapallerot nurkissa muistuttavat.


3. Haluaisin matkustaa esim. Toscanan alueelle. Siellä saisin varmaan ihania värimaailma elämyksiä. Värit ovat minulla tärkeitä niin sisällä kuin ulkonakin. Olen auringolle allerginen, joka on vähän kurja haittapuoli; saapi kulkea sitten pitkähihaisissa vaatteissa auringon paisteessa. Onneksi en ole kuitenkaan "rannalla loikoilijatyyppiä".


4. Keräilen kaikenlaisia pikkutavaroita pahvinpalasista tilkkuihin. Juurikaan en heitä mitään pois, tätähän saatan joskus tarvita -periaatteella. Toisaalta taas koitan hävittää niitä turhia tavaroita, joilla en enää mitään tee.


5. Odotan innolla kevättä. Innostun aina kasvattamaan siemenistä. Uuden alku on niin kivaa ja kiehtovaa. Syksyn mittaan innostukseni lopahtaa enkä millään jaksa tehdä syyssiivouksia pihamaalla.


6. Viikonloppuisin leipäkone leipoo minulle leivät, olen keliaakikko ja laiskanpuoleinen itse leipomaan leipää.Nyt pitäisi löytää kuusi haastettavaa, vaan taitaapi tämä olla jo monessa blogissa käynyt. Tällä kertaa en ketään haasta, mutta otahan tästä tämä vastaan, jos sinulla ei ole vielä tätä ollut :)

2 kommenttia:

  1. hih tuo kohta neljä voisi olla itse kirjoittamani :)

    VastaaPoista
  2. Täällä yksi keliaakikko ja aurinkoa karttava, joka myös mielellään matkustaisi johonkin, vaikka Kreikkaan nyt vaihteeksi.

    Kiva näitä on lukea, mutta tosiaan minäkin olen jo paljastellut, joten en ota mukaani, kiitos.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita!