Keitin kuivattuja kuoria tunnin verran, kauniin punaruskea liemi tuli. Liemen ph oli voimakkaasti hapan, noin 4. Lanka näytti liemessä oikein mukavan väriseltä, alunalla puretin ja tulos oli aivan jotain muuta. Keskimmäinen lanka on alunalla purettu, väri ei jäänyt laisinkaan kiinni lankaan, hailun keltainen jäi. Osan liemestä säästin ja laitoin liemeen soodaa joka nostaa liemen emäksisemmäksi. Puretin langan viinikivellä. Tulos punertava. Vaalea lanka on kuvassa vain vertailunvuoksi alkuperäisen värisenä.
Mittatilausmattoja sekä muita sisustustekstiilejä. Käsinvärjättyjä Kudon-lankoja.
Minäkin odottelen huvituksen kypsymistä ja olen myös ihaillut syysastereissa parveilevia neitoja.
VastaaPoistaAurinkoisina päivinä näkyy paljon perhosia, kukat ihan notkuvat.
VastaaPoistaKauniit värit syyskukinnoissa.
Minä jo varmaan pistäisin tuon omenan poskeeni. Keräsin tänään vaaleankuulaan pudokkaita ja keitin soseen kesäkurpitsasta , sitruunasta ja noista puolikkaista. Pian purkitan.
VastaaPoistaTäytyypä tehdä tunnustus: poikkean aina täällä aina, kun päivität! Siis vaikka en kommentoikaan, on kiva katella kuvia ja sillai.
VastaaPoistaMinulla ovat syysasterit varjossa, siirsin ne keväällä, eivätkä vielä kuki.
VastaaPoistaKiitokset Pia ja TeSa kommentista:)
VastaaPoistaLeenalle; pitikin tuo omppu sitten jo ottaa, mutta on vieläkin puussa, unohtuikin maistaa. Niistä ei vielä ole säilöttäväksi, omenasose olisi kyllä herkkuani.
Roosa, oikein kiva kuulla:)
Arleena, minulla nuo asterit ovat vallan villiintyneet ja leviävät niin että saisi jo poistaa niitä toden teolla.
Kauniita kuvia! Täälläkin on näkynyt paljon perhosia.
VastaaPoistaNami nami, kotimaisia omppuja! Pian niitä päästään popsimaa! ;)
VastaaPoistaIhania kukkakuvia sinulla tässä ja tuossa edellisessä postauksessa!
Hyvä kuva neitoperhosta. Olen monta kertaa jahdannut kuvaa siitä, vaan aina otus on ollut minua nopeampi :(
VastaaPoista