21.2.11

Leipäsiä


Mies on intoutunut gluteenittomia leipäsiä leipomaan. Näissä on juuritaikina, tattari ja kaurajauho pääosassa. Olivat kyllä hyviä ja tosi rapeakuorisia, piti oikein voita levittää lämpöiseen leipään sulamaan, nami:)

9 kommenttia:

  1. Näyttävät rapeakuorisilta ja hyviltä.

    VastaaPoista
  2. Näyttävät herkullisilta!

    VastaaPoista
  3. Silloin, kun minä haluan oikein herkutella tuoreella leivällä pitää sen päälle laittaa ehdottomasta Oivariinia. Tavallinen Keiju tai Flora ei kelpaa silloin ollenkaan. Hyvän näköisiä leipiä.

    VastaaPoista
  4. voi hirmuinen kun tuli nälkä näitä katsellessa!

    VastaaPoista
  5. NÄyttää hyvältä. Minulla on tavote laskiaispullien tekemisestä, mut ostin kyl kaupasta varalle jo raakapakastepullia ja kermavaahtoa...

    VastaaPoista
  6. Näyttää herkulliselta ja eipä juuri muuta tarvitse, kuin voi sulaa päälle, nams :P

    VastaaPoista
  7. Vesi kielelle herahti kun kuvaa katsoin, nam.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!