15.11.2012

Saippuavaihdot


Toinen saippuapaketti saapui Serbiasta, Moj sapun lähetti aivan ihanat saippuat.  Näissä on käytetty erilaisia öljyjä, vuohenmaitoa ja hunajaa.  Ja tuoksut olivat ihania. Thanks so much!


Ja kolmaskin saippuapari saapui Kirpulta; kotikemistin pieni paja, nämä olikin jännän värisiä muihin verrattuna. Aivan ihana tuoksu näissäkin.  Nämä sisältää kookosmaitoa, erilaisia öljyjä, toinen näistä on vuohenmaito-mangovoi saippua.

Siis miten ihania saippuoita tässä vaihdossa sain. Kyllä nyt kelpaa nauttia oikein ihanista saippuavaahdoista pitkän aikaa.  Tämä oli tosi mukava idea  saada kokeiltavaksi aivan erilaisia saippuoita kuin mitä olen itse tehnyt.  Kiitos vielä Kirppu kun järjestit tämän vaihdon, kyllä kannatti osallistua, kiitos!

Ps. Kirpulla on blogissaan menossa sarja, miten saippuoita kotona tehdään, kannattaa käydä katsomassa ja kokeilla kotonakin jos vain on kiinnostusta saippuan tekemiseen. Se on helppoa ja mukavaa puuhaa ja saa hellävaraisia saippuoita.

4 kommenttia:

 1. I am so glad that soaps arrived and hope that you will enjoy them! Best regards, gordana

  VastaaPoista
 2. Moj, yes I enjoy them very much, thank you :)

  VastaaPoista
 3. Ah, mä niiiiiiiin tahtoisin tehdä saippuoita, kynttilöitä ja kaikkea muutakin ihanaa, mutta kun ennen niiden tekoa pitäisi investoida suuret summat kolikoita. Nyt ei pysty!

  VastaaPoista
 4. Nonna, kiitos kommentista. Saippuan teko ei vaada suuria kolikoita jos omistaa jo sauvasekoittimen. Öljyt saapi tavallisesta kaupasta ja ihan halvimmat ovat parhaita.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!