Keitin kuivattuja kuoria tunnin verran, kauniin punaruskea liemi tuli. Liemen ph oli voimakkaasti hapan, noin 4. Lanka näytti liemessä oikein mukavan väriseltä, alunalla puretin ja tulos oli aivan jotain muuta. Keskimmäinen lanka on alunalla purettu, väri ei jäänyt laisinkaan kiinni lankaan, hailun keltainen jäi. Osan liemestä säästin ja laitoin liemeen soodaa joka nostaa liemen emäksisemmäksi. Puretin langan viinikivellä. Tulos punertava. Vaalea lanka on kuvassa vain vertailunvuoksi alkuperäisen värisenä.
Mittatilausmattoja sekä muita sisustustekstiilejä. Käsinvärjättyjä Kudon-lankoja.
Ompa kaunis kukinto kesäpäivänhatussa. Tämä lajike on minulle uusi tuttavuus, mutta kukinto houkuttelee tutustumaan paremmin.
VastaaPoistaUpea omppusato :O)