1.9.2013

Kesäisiä muistoja

Tartuinpa haasteeseen, jonka löysin Tuulilaakson blogista, jossa tarkoituksena on muistella kesän kymmentä hyvää ja kymmentä huonoa muistoa. Näin tämä sopiikin hyvin tähän syyskuun alkuun, vaikka onhan toki vielä kesää jäljellä.1. Kesän kohokohta tietysti oli tyttären häät. Ne ovat vieläkin tuoreessa muistissa, mikä ihana päivä se olikaan. Kaunis ja lämmin sekä muutenkin onnistunut tapahtuma kaikkinensa.

2. Toinen kohokohta oli sitten mieheni kanssa tekemä matka Slovakiaan. Mukava oli tähän maahan tutustua ja huomata siellä kasvun tahtia. Taloja korjataan ja kunnostetaan, ulkosivu on saanut monessa omakoti - ja kerrostalossa kauniit värikkäät pinnat.

3. Kummipoikamme ylioppilasjuhlat.

4. Tapaus tuotti iloa myös paljon. Tytär saapui kaukomatkoiltaan mm. Nepalista.

5. Tapahtuma, oli mukava osallistua Tampereen tallipihan kesäkauden avajaisiin.

6. Tyttären tytär täytti 2 vuotta. Hän oli mummolassa muutaman kerran yökyläilemässä ja näin hän luki    kirjaa "olipa kerran perhostaivas, koska asui Nuppulassa väki".

7. Värjäykset ovat myös kohokohtia, sain mukavia värejä mm. avokadon kuorilla.

8. Kyläkirpparisuunnistus, johon osallistuin ensi kertaa, onnistui yli odotusten. Minä kun luulin ettei väkeä taida tulla, mutta niin vain kävi, että kymmeniä piipahti. Osa kahvitteli pidempäänkin.  Kirpparijuttuja en oikein ehtinytkään haalia kasaan, mutta paistelin gluteenittomia vohveleita, ne maistuivat kaikille.

9. Omenasato ylläti, herkku omppuja on puussa vieläkin, eikä niissä ole matoja ollenkaan. Mihinkähän ne madot ovat kadonneet? Eipä muuten vadelmissakaan ollut matoja.

10. Alla on kuva vielä yhdestä aarteesta, jonka löysin kun autokatosta siivosin. Ampiaispesä on aina sellainen taideteos, tälle jokin käyttöidea?


Entä mistä löydän 10 ikävää tai huonoa muistikuvaa. Ei tule mieleen kuin, että kesä oli harvinaisen kaunis, aurinkoinen, lämmin, satoikin sopivasti. No ehkä  muutama ikävä juttukin mieleen tulee:

1. Ompelukoneeni sanoi itsensä irti ja heitti käsipyörän osaset vauhdissa lattialle.

2. Samoin teki tenän leipäkone. Leivon usein gluteenitonta leipää  itselleni, niin sekin on tarpeellinen ja uusi oli hankittava tilalle.

3. Sain muutaman ikävän mäkäräisen pureman jalkoihini. Olen allerginen näille öttiäisille, mutta hyvä puoli oli etten tarvinnut antibioottikuuria tällä kertaa. Onneksi eivät purreet nievelen kohtaan.

4. Lilli-koirulilla on iso patti kasvanut jalkaan. Sille ei juurikaan voi mitään tehdä, sanoi lääkäri. Olisi ollut hankala leikattava jo näin vanhalla koiralla. Mutta eipä se mikään paha kasvain voi olla kun ei se juurikaan sitä itseään vaivaa.

5. Tyttären muutto opiskelemaan ulkomaille, siinä on kylläkin hyvät ja huonot puolet yhdessä.

Tähän haasteeseen saat tarttua vapaasti ja kirjoittaa blogiin tai sinne omiin muistohin.

5 kommenttia:

 1. Mukavia kesämuistoja talven varalle. Kuva 2v. tyttärentyttärestä on ihan paras! ♥

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa juhlientäyteiseltä ja onnelliselta kesältä!

  VastaaPoista
 3. Todellakin, sinulla on ollut mukava kesän aika ja olet osannut nauttia eri tapahtumista.Mukavaa syksyä Sinulle.

  Toinen asia, josta haluan sinulta kysyä. On tämä
  Hei Eija,

  kävin nyt vasta tutustumassa tähän suomenky.blogspot.fi - sivuihin ja huomasin, että minun tai pikemminkin kankurittaren facebook-sivu ei toiminut. Tässä ohessa oikea linkki facebooksivuilleni https://fi-fi.facebook.com/pages/Kankuritar/395704073869431 (toivottavasti toimii)

  Voinko itse muuttaa tiedot tai miten pitäisi toimia?

  Ystävällisin terveisin
  Kankuritar / tarja marjeta

  VastaaPoista
 4. Kivahan se on, että jos ei huonoja muistoja tuon runsaammin matkaan tarttunut. Ja miksi ylipäätään muistella niitä huonoja, mukavathan ne on kivempi tallettaa talven varalle :)

  VastaaPoista
 5. paljon mukavia hetkiä mahtunut kesääsi, niitä on mukavaa muistella. ihana pikku prinsessa:))

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita!