25.11.2013

JOULUKAUPPA HIUTALE


Ylöjärven Elovainion liikekeskuksessa on uusi Pop-up Joulukauppa Hiutale. Me paikkakunnalla toimivat yrittäjät perustimme sen. Tässä esittelen meidät sekä tuotteitamme.

Think Today, valmistaa rakennusmateriaalien ylijäämästä kattaukseen ja sisustukseen upeita tuotteita. Tapetista, laminaatista, muovimatosta, laatoista syntyy monenlaisia käyttöesineitä sekä desing-tuotteita.

Susanne laittoi töpinäksi ja saimme tyylikkään ilmeen myymälään.


Nono, käsityöyrittäjä Tampereen Tallipihalta oli idean alullepanija ja Mari sai meidät yhteen. Nono ompelee  laukkuja, pussukoita, tyynyjä ja sisustustekstiilejä.

Saippuaverstas Solina, valmistaa saippuoita, kylpypommeja ja kylpysuoloja. Täältä löytyy Kaisan kauniita saippuoita lahjapakkauksissa.


Pumpulisydän ompelee kauniita sisustustuotteita. Mariannalla on valikoimissa mm. pehmosydämiä, viirinauhoja, kynttiläpaketteja.

 Mukana "vierailevina yrittäjinä" ovat Parkanosta, Forssasta ja Orivedeltä Kuitukuu,  EloQ sekä Studio Arto Halmetoja. Heidänkin tuotteensa ovat aitoa suomalaista.


Lemp tuotemerkin alta löytyy monipuoliset sauvat valokuvaukseen sekä monenlaiseen ulkoiluun; retkeilyyn, vaellukseen, jäällä liikkumiseen ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen. Tuotteet valmistetaan Ylöjärvellä.


Ja lopuksi vielä minun osastoni. Eijan Kudontaputiikissa on myynnissä käsikudottuja mattoja, liinoja, laukkuja sekä kasveilla värjättyjä lankoja. Kaupassa voit tehdä myös mittatilauksia.

TERVETULOA! Pop-up kauppa on auki joulukuun loppuun asti!

3 kommenttia:

 1. Très joli post!
  Merci de ta visite et de tes gentils commentaires sur mes pages, tous les nouveaux blogs m'inspirent pour ma peinture! tes photos sont magnifiques!
  Very very nice post!
  Thanks & Welcome for your comment and your next visit to my blogs.
  Have a nice day! Cath

  VastaaPoista
 2. Hieno idea, ei tarvitse yksin ponnistella, olisipa minullakin tuollainen mahdollisuus. Tyylikäs kokonaisuus, miun makuuni ;-) Piipahtaisin, mutta on sen verran pitkä matka ettei tule lähdettyä. Hyviä myyntipäiviä.

  VastaaPoista
 3. Tulisinkin heti jos oisin lähempänä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä mihin sitä matkustelee :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita!