5.4.2014

Pikkutaimia

 Näin pääs taas käymään, vaikka joka syksy päätän että ensi keväänä en laita siemeniä yhtään. Keittiön ikkuna alkaa täyttymään taimipoteista ja lopuksi kaikki ikkunat täyttyvät.  Nyt on 6 pelargonian taimea, kaksi sain viimevuotisista pistokkaista jäämään henkiin.

 Keijunmekkoja koulin tänään.

Amppelitomaattia ja keltaista coktailtomaattia kokeeksi laitoin. Samoin matala punainen auringonkukka, mitään auringonkukkia en ole ennen kasvattanut. Perun zinnia uusi tuttavuus myös.
Kesäpäivänhattuja minulla on aikaisemminkin ollut ja mm. tuo tumma laji on mistä pidin kovasti, siitä sain kaunista väriä lankaan.

2 kommenttia:

  1. Oi, ihan kateeksi käy! :) Miun taimet on vakaista suunnitelmista huolimatta vielä siemeninä pusseissaan, kuukauden sairastelu sotki aikeita, Mutta vielä mie ne laitan, ja pidän sormet ja varpaat ristissä, että edes osa kasvaisi tuohon vaiheeseen asti.

    VastaaPoista
  2. Samantyyppisiä ajatuksia täälläkin:) Joka syksy päätän että kasvimaata en enää laita.......... tällä hetkellä pohdin kasvihuoneen hankintaa tai itseasiassa olen jo päättänyt hankinnasta;) Voi kun aina ymmärtäisi itseään.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita!