14.8.2014

Huutis matolle!


 No joskus käy näinkin, kudon maton ja huomaan virheeni liian myöhään. Niinpä kudoin pikkumaton. Tämän leveys on 87 cm ja pituus 130 cm.  HUUTOKAUPPA siis pystyyn!
Virhe näkyy tuossa keskivälin paikkeilla.Kude on tummanlilaa puuvillatrikoota ja batiikkivärjättyä lakanaa. 


(sisällä otettu valokuva)

Nyt on siis mahdollista ostaa tämä matto hyvinkin edullisesti. Laitan tästä huutokaupan pystyyn ja huuhtaa voit aina maanantaihin asti, klo 18.00 mennessä.

Tapahtuman löytää myös sivuiltani facebookista ja jos et ole siellä, laitappa tähän kommenttia.

4 kommenttia:

 1. Eipä tuo virhe mattoa paljon haittaa, käytännössä se ei juuri erotu, koska kuviollinen sidos. Itsehän sen virheen näkee koko ajan ja harmittaa niin pi...ti. Eikö vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä virhe oikeastaan haittaa juurikin kun on kirjava matto. Mutta näitä virheitä aina silloin tällöin sattuu. Enkä sitä voi kuitenkaan priimana myydä, niin kokeilen mielenkiinnolla näin huutiksen kautta.

   Poista
 2. Voin minäkin samaistua tuohon harmitukseen virheestä. Mielestäni vaativa sidos kyseessä. Tosiaan virheitä sattuu jatkuvasti itsellekin. Mitä mieltä olet jälkikäteen korjaamisesta, onnistuuko ja erottuuko liikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Kun virheen huomasin sen verran myöhään, että kudoin sitten lyhyen maton. En viitsi alkaa korjailla, ja matto jo menikin huutiksen myötä.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita!