3.9.2017

Kesää oli vielä jäljellä.


Tänään oli niin kesäinen sunnuntai. Otin pihamaalle kameran mukaan ja kuvasin sillä aikaa, kun odotin punavyöseitikkien kiehumista.  Kävimme aiemmin päivällä metsässä sieniä keräämässä.Pihlajanmarjoja on tosi paljon. Linnuille on varmasti riittävästi ruokaa pitkälle syksyyn asti.


Pihassa kasvaa aikas iso herkkutatti tai jokin tatti kuitenkin. Nappasin kuvan lakin alapuolelta ja jätin sen kasvamaan edelleen.


Sieniretken saalista puhdistettuna. Ai että, miten minusta onkin tullut sienten suuri ystävä. No silti keräsin veriseitikkejä ja punavyöseitikkejä. Isäntä keräsi nämä herkut ja tekee hyvää ruokaa.Veriseitikit laitoin kuivumaan ja odottelen lisää näiden saalista. Jatkuisipa tämä ihana syksynalku vielä pitkään.

5 kommenttia:

 1. Eilisen kaltaisia päiviä kyllä tilauksessa paljon tälle syksylle. Oli ihana nauttia auringosta pihapuuhasteluja tehden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Hienoa kun tilasit näitä kauniita päiviä :) Näin näyttää jatkuvan.

   Poista
 2. Näitä saisi tulla lisää, vaikka mieheni vei minut tänään "ulos syömään" omalle terassille ja ilmoitti sen olevan ULKORUOKINTAKAUDEN PÄÄTTÄJISET. Hyvää syksyä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kayniita mattoja sinulla. Säikähdin että ette kai te syö noita veriseitikeitä , mutta nehän on kyllä hyviä värjäykseen. Inkeri puutarhurintytar.blogi.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inkeri! Veriseitikit ovat varsinkin harvinaista herkkua värjäyksiin.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita!