28.3.2019

Lankoja, lankoja

Aivan ihanaa kun kevät saapuu. Ihana päästä valokuvaamaan lankoja luonnossa. Pimeä vuodenaika on niin haastava valokuvauksen kannalta. Onneksi  alkaa olla jo valoa tarpeeksi, että saan lankoihin oikeat värit. Aina se ei keinovalolla millään onnistu.

Tämä postaus on Kudon-bambumerinolangoista.


Tämän valokuvan otin nyt tänä aamuna. Värjäsin eri harmaan sävyillä ja hiukan vihreää on myös mukana. Pakko oli pian neuloa pikkuinen mallitilkku,  jotta näin miltä tämä lanka oikein vaikuttaa.  Sitä ei aina vyyhdeltä suoraan osaa kuvitella.  Mitä pidät tästä?


Harmaa on aina kaunis väri. Tässä on sitä  yksivärisenä. Sopii hyvin tuon kirjavan langan  seuraan. Yläkuvassa onkin pikkuiset kerät siellä mukana.


Tästä langasta tuli hauska. Instagramiin postasinkin tästä Ruusu-langasta.  Asiakkaat jo antoivat nimen tälle Ruusu, kun siinä oli niin ruusun värejä.


 Tässä myös tykätty lanka. Paljon kauniita luonnonläheisiä värejä.


Sinisen ystäville värjäsin raikkaan sinistä.


Tämä ruskea sävyinen on kuin männyn kaarna. Kaunis ollakseen ruskea.


Laitanpa vielä lopuksi kuvan yksivärisestä vihreästäkin.

Nämä kaikki langat ovat puolet bambua ja merinovillaa toinen puoli. Mukavan pehmeä neuloa.
Itse tykkään neuloa puikkokoolla 3,5. Varmaan sopii 3 tai 4 puikko myös.

Ensi sunnuntaina meidät löytää Tampereen Tallipihalta maalismarkkinoilta.  Ja muistathan että Tampereella Laukontorin kupeessa on Kehräsaari. Siellä on mukava kädentaitajien kauppa, josta näitä myös saapi ostaa ja tarvittaessa vaikkapa tilata, jos ei satu sopivaa löytymään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!