31.7.2019

Tytön neulepusero


Tätä lankaa värjätessäni mietin,  miltähän tämä näyttäisi valmiina neuleena. Värjätessäni kokeilin hiukan eri tapaa kuin yleensä.

 Väreinä käytin vihreää ja punaisen eri sävyjä liilan värin joukossa. Liilaa on paikka paikoin enemmän ja muita värejä vähemmän.  


Kuvia ottaessa sattuikin olemaan kuuma päivä. Etsittiin varjoisampia paikkoja, sillä auringon kirkkaassa paisteessa ei saanut kuvia otettua. Tytölle alkoi jo tulla kuuma, mutta onneksi muutama kuva saatiin.


 Malli on simppeli ja mukava neuloa. Aloitin työn pyöröpuikoilla  alhaalta ylöspäin. Mittailin mallitilkusta silmukkamääriä ja ympärysmittaa. Olkapäille tuli saumat ja hihat aloitin olalta alaspäin. Varsinaista ohjetta minulla ei ollut. Ajattelin, että kirjoittaisin sen tästä 130 cm koosta.


Puseron helma, hihan suut ja kaula-aukko menevät hauskasti rullalle. Lanka on KUDON Bambu-merinovillaa ja pyöröpuikot kokoa 4.


Koulu alkaa pian. Nyt on syksyn koulupäiviin uusi pusero valmiina.

Kiinnostaisiko sinua neuloa tällä mallilla pusero?
Jos joku on kiinnostunut, kirjoitan tästä ohjeen. Se tulisi olemaan  kokoon 130 cm, Jos haluat käyttää KUDON lankaa, niin ohje on ilmainen.

KUDON lankoja saat täältä nettipuodista ja Tampereelta Kehräsaaresta, Käsityökorttelin  kaupasta sekä myös Jyväskylästä LuovaLinna myymälästä.
Voit myös  s-postilla olla yhteydessä ja kertoa mitä väriä tarvitset, niin saat koko lankamäärän samasta väripadasta samaa värierää.


1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!