9.8.2020

Joululankakalenteri

Joululankakalenteri yhdistää käsityöt ja perinteisen joulukalenterin 24 luukkua.
Ison joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu päivä kerrallaan suomalaisten värjärien minilankavyyhtejä sekä niin ikään kotimaisten suunnittelijoiden neule- ja virkkuuohjeita. Suunnittelijoina ovat mm. 
Merja
 Ojanperä, 
Sari
 Åström / Arteeni sekä 
Anne
 Vierimaa / Anceliga Design eli loistavia ohjeita tiedossa!Itse joulukalenterilaatikko on kaunis, lahjaksi sopiva ja kierrätettävistä materiaaleista valmistettu. Mitat ovat 37 cm x 25 cm x 10 cm. Se pitää sisällään 22 minilankavyyhtiä, käsinvärjättyjä ja erikoislankoja, muutaman muun yllätyksen sekä useita käsityöohjeita. Teemana on suomalaisen joulun odotus siihen liittyvine väreineen.
Joululankakalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni jo joulukuun alussa.

Itse kalentereita on olemassa vain rajattu määrä, mutta joululankakalenterin matkaan pääsee mukaan myös sosiaalisessa mediassa. Julkaisemme yllätyksellistä sisältöä myös kotisivuillamme www.joululankakalenteri.fi luukkujen kanssa samassa tahdissa. 
Hanki joululankakalenteri tuomaan joulunodotuksen tunnelmaa itsellesi, tai anna se joulun ennakkolahjaksi ystävälle.
Ennakkotilatut kalenterit toimitetaan syyskuusta lähtien tilausjärjestyksessä.
Tästä pääset tilaamaan jo vaikka heti Eijan Kudotanputiikin kauppa


https://mailchi.mp/d04f9dc9e49b/joululankakalenteri-on-syntymss-4060249

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!