19.10.22

Tampereella Kädentaidot -messut

 

Suomen Kädentaidot -messut Tampereella

 18.–20.11.2022

Verkkokauppa-asiakkaille ilmaislippu Suomen Kädentaidot -messuille

Kädentaidot-messut ovat inspiroiva, ihastuttava ja lämminhenkinen kaikkien kädentaitajien sekä käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Euroopan suurimmaksi kasvanut käsityöalan messutapahtuma tuo valoa vuoden pimeimpiin hetkiin. Suomen Kädentaidot luo mieleenpainuvan kokemuksen erilaisista näytteilleasettajista ja viihdyttävästä ohjelmatarjonnasta. Tapahtuma tuo valokeilaan käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa käsityöalan perinteiden jatkumista. Vuoden 2022 tapahtuman teemana on Tulevaisuus.

Eijan Kudontaputiikki on jälleen näytteilleasettajana messuilla. 
Nyt syyslomaviikon kunniaksi lahjoitamme jokaiselle verkkokaupassa ostoksen tehneelle ilmaislipun Suomen Kädentaidot -messuille sunnuntaille 20.11. (arvo 14 €).  Käy siis tekemässä lanka-, matto- tai lahjakorttiostos verkkokaupassa tämän viikon aikana (su 23.10. mennessä) ja saat messulipun kaupan päälle.

Alla olevien painikkeiden avulla voit helposti vinkata kampanjasta kavereille!
JaaJaa
TwiittaaTwiittaa
Lähetä sähköpostillaLähetä sähköpostilla


Käsinvärjätyt KUDON-langat

KUDON-lankojen tuoteperhe jatkaa kasvamistaan. Uusimpia lankoja ovat KUDON Tibetan DK -langat. Siitä 60 % on superwash-käsiteltyä merinovillaa (mulesingvapaa), 20 % silkkiä ja 20 % jakkia. Lanka on DK-vahvuista: 100 g = 212 m. Sopii puikoille 3,5-4,5.
Se on ylellisen pehmoista ja upeaa neuloa. Se on lämmintä, joten se sopii hyvin päähineisiin, liiviin ja vaikkapa neuletakkiin.

KUDON-langat ja RugDesign-matot löytyvät verkkokaupasta www.eijankudontaputiikki.fi 

Eijan Kudontaputiikin KUDON-langat valmistetaan ilman tekokuituja. Monet vaatteet ja langat valmistetaan nykyään muoveista, mutta KUDON-lankojen valmistukseen käytetään vain luonnonkuituja, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Niistä ei silloin myöskään irtoa ympäristöön mikromuoveja.

KUDON-lankoja on paljon erilaisia. On maitolankaa, bambulankaa, merinovillaa ja esimerkiksi silkkivillaa. Ne ovat ihanan pehmeitä ja löydät joukosta varmasti oman suosikkisi. Jos mieluisaa väriä ei satu olemaan verkkokaupassa, kannattaa vinkata toiveesta kirjoittajalle.
Verkkokaupasta löytyy nyt myös muutamia valmiita mattojakäyhän katsomassa

Matot mittatilaustyönä

Mattoa varten käydään aina läpi mitat, materiaalit, värit, sidonta ja tyyli. 

Asiakkaiden tilaamiin töihin voi tutustua täällä.

Asiakkaan palaute kuvan tilausmatosta: "Tämä on juuri sellainen kuin toivoin ja aivan ihana. Kaupasta en olisi tällaista saanut."

Mattojen valmismallisto

Mallisto auttaa asiakasta kertomaan toiveistaan. Mallistoon on valittu vuosien mittaan suosituimmat mattomallit. 

RugDesign -mallistoon voi tutustua täällä.

Asiakkaan palaute kuvan Honka-matosta: "Ihastuin harmaisiin. Tästä tuli paljon parempi kuin osasin kuvitellakaan."

Tapaamisiin Kädentaidot-messuilla tai muutoin syksyn mittaan!


Laitahan Eijalle viestiä: kudontaputiikki@gmail.com
Soita, tekstaa tai laita Whatsappia: 040 7011 703

Kudontaputiikki on muuttanut Tampereen Lielahdessa toiseen paikkaan. Putiikki on Hiedanrannan Pajalla, osoitteessa Tehdaskartanonkatu 28, Tampere. Työtila löytyy Pajan ensimmäisestä kerroksesta eteläpäädyn sisäänkäynnin yhteydestä.

Paja on historiallinen rakennus ja yhteisö Tampereen Hiedanrannassa, josta löydät eri alojen käsityöläisiä ja taiteilijoita.
Tervetuloa käymään! 


P.s. Alta löydät someikonit, joiden kautta voit helposti seurata Eijan Kudontaputiikin tuoteuutuuksia. 
 
Facebook
Instagram
Website

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!