7.11.2008

Omituisuuksia ja pikkunen kysely


Sain Värikäs kädenjälki blogista haasteen :

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


1. Kahviin laitan yleensä aina ensin maidon. Näin ne sekoittuvat parhaiten ja helposti.
2. Pelkään myös pimeää. En pidä pimeässä liikkumisesta. Toisaalta taas kesällä kun on valoisaa, kaipaan kovasti että yöllä olisi pimeää, koska en osaa nukkua valoisassa.
3. En ole koskaan leiponut joulupipareita. Lapsena en niistä erityisesti välittänyt ja omat lapseni niitä leipoivat mummolassa ja isompina sitten itse valmiista taikinasta.
4. Nykyään en voi heittää mitään pois, sillä olen huomannut näissä askareissani, että kaikkea saattaa joskus tarvita.
5. Lempivärini on keltainen. Ei tämä taida olla omituisuus, mutta luulenpa että se ei taida olla lempivärien suosiossa.

Tämä juttu onkin ollut jo niin monessa blogissa, että en tällä kertaa haasta ketään mukaan. Ja jos sinulla ei ole vielä ollut sitä, niin nappaa tästä mukaasi :)


Kun nykyään elän tässä "värimaailmassani", niin laitoinkin nyt kokeilumielessä tuohon sivuun kyselyn lempiväreistä. Olisi kiva jos ehdit sitä klikkaamaan, kiitokset !!


6 kommenttia:

 1. Sinäkin liityit Omituisten otusten kerhoon. Kivahan näitä on lukea.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa kerhoon - olen ollut huomaavinani, että aika lailla samalla tavalla omituisia ollaan kaikin, niin paljon yhteisiä piirteitä löytyy jokaisen kanssa:D

  Keltainen on kyllä kaunis väri, mutta minä kyllä pompasahdin tavallisuuksien joukkoon punaisen värini kanssa. Toisaalta sininen on kyllä minulla ihan melkein yhtä vahva, keväällä kysyttäessa olisinkin ehkä laittanut sen;)

  VastaaPoista
 3. Yritin äänestää, mutta mietin että koskeeko se sisustamista vaiko vaatetusta.
  Jos vaatetuksesta on kyse, niin lempivärini on musta, joka puuttuu kokonaan.
  Sisustuksessa taas on niin monta lempiväriä, että voisin ruksata noista lähes kaikki ja vielä valkoisen.

  VastaaPoista
 4. Kiitoket Tia ja Inkivääri !
  Arleena: Tuo olikin hyvä huomio: ajattelin nyt yleensä lempiväriä, en niinkään erityisesti vaatteissa tai sisustuksessa. Mutta sitä väriä, jonka itse huomaa, että tuosta väristä minä pidän (erityisesti). Tarkoituksella en laittanut mustaa ja valkoista kun ne eivät niinsanotusti ole värejä.
  Kiitokset jos nyt vielä uudelleen yrität äänestää :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi, idänunikot kuurassa niiin kaunista silmilleni.
  Minulla on paljon värejä joista pidän, riippuen niiden sävystä.

  VastaaPoista
 6. Tänne sinä olit mennyt piiloon blogspottiin... :) Jokohan kohta minäkin vaihdan tänne, itseni kohdalla ainakin vielä vuodatus on toiminut moiteettomasti..
  Hauska tuo omistuisuuksien paljastusjuttu. täytyy miettiä, kait minustakin jotakin outoa löytyy, semmoista mitä kehtaisin paljastaa...
  Äänestin lempivärikseni vihreää ja sinistä. Niitä tuntuu tällä hetkellä olevan paljon sisustuksessa ja vaatetuksessa.
  ps. löysitkö jo paikan asterille? tänään näyttäisi olevan leudompaa, niin sen voi saada maahankin. Katsothan ennen istutusta, ettei siinä ole kamalasti juolavehnän juuria tms, en saanut sitten perattuakaan sitä kun oli jäässä se paakku, hiukan noloa, kun olisin halunut antaa siistin taimen sinulle..

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita!