Keitin kuivattuja kuoria tunnin verran, kauniin punaruskea liemi tuli. Liemen ph oli voimakkaasti hapan, noin 4. Lanka näytti liemessä oikein mukavan väriseltä, alunalla puretin ja tulos oli aivan jotain muuta. Keskimmäinen lanka on alunalla purettu, väri ei jäänyt laisinkaan kiinni lankaan, hailun keltainen jäi. Osan liemestä säästin ja laitoin liemeen soodaa joka nostaa liemen emäksisemmäksi. Puretin langan viinikivellä. Tulos punertava. Vaalea lanka on kuvassa vain vertailunvuoksi alkuperäisen värisenä.
Mittatilausmattoja sekä muita sisustustekstiilejä. Käsinvärjättyjä Kudon-lankoja.
Vau miten ihanaa tuollainen puolukkasaippua ja ei ole niita E-koodeja. Ihana myös tuo pikkuinen tonttutyttö.
VastaaPoistaIhanaa loppuvuotta Sinulle ja perheellesi.
Voi ku pääsisi määki louskuttaan kankaspuit, mut ei aut, kouluhommii on tehtävä.
VastaaPoistaTuo ensimmäinen kuva on hieno, meni vähän aikaa ennenkuin tajusi, että luomapuuthan ne siinä. Saippuasta on todellakin kadonnut maksamakkaravaikutelma!
VastaaPoista