4.5.2013

Essujuttui


Tässä jokinaikaa sitten iski ompelukärpänen ja ajattelin muutaman essun ommella, josko vaikka äitienpäivä lahjaksi, olisiko sellainen muuten kiva saada lahjaksi?


No sainkin sitten pari valmiiksi ja laitoin tuonne verkkokauppaankin myyntiin.

No sitten vielä aloin lisää suunnittelemaan väriyhdistelmiä ja tässä vaiheessa kun sain jonkin verran ommeltua niin kone hajosi. Pyörä mistä vapautetaan neula, kun puolasin lankaa, lähti huipsin nevadaan. Nyt lainasin anopin ompelukonetta, jospa saisin vielä nämä essut valmiiksi.

Essut taitaakin olla tulossa käyttöön uudelleen ja sehän onkin kiva ja käytännöllinen vaatekappale monessa puuhassa. Ulkona ja sisällä. Vai mitä olette mieltä essusta?


7 kommenttia:

 1. Essu o erinomasen hyvä suajavaate. Ei mee muut vaatteet pyykkiin nii helposti ko essu suajaa. Oon oppinu sen uuren käytön tua artesaanikoulus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin onkin Tii, ulkona kesällä pihapuuhissakin. Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Essua voisi käyttää useamminkin, olen huomannut:) Omani on helposti saatavilla ja aina silloin tällöin tulee käytettyä. Viimeksi eilen kun oli jo juhlatamineet päällä ja vielä loppuvalmistelut tekemättä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti saatavilla tosiaan, ettei tarvi kaappien kätköistä etsiä. Toivottavasti juhlat olivat onnistuneet.

   Poista
 3. Minustakin essu on mainio keksintö. Upeita olet tehnyt. Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset enkuli, essu on mainio, tulee vain vähän käytettyä, ehkä nyt enemmän kun niitä ompelee.

   Poista
 4. Essut on ihania :) Itselläni on vain tylsän vihreä koulua varten hankittu työessu. Mutta essu ei kait ole vaikea edes tehdä joten pitkään olen sellaista itsekin harkinnut väsääväni.

  -Lilli-

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita!