11.7.2013

Bambu-merinovillalankojen värjäystä


 Oi miten onkaan kiva värjäillä. Kesä on kyllä värjäykseen niin ihanaa aikaa. Olen värjännyt parveekkeella, niin ei haittaa sadekuurotkaan.Pisarat aina välillä yllättävät. Muutama päivä on nyt vierähtänyt mesiangervoliemen kanssa.


 Nämä vaaleankeltaiset bambu-merinovillalangat olivat jälkiväriliemessä. Nämä keltaiset olivat ensimmäisessä liemessä. Tämä on kaunis pehmeän keltainen, ei liian kirkas eikä samea.


Ja nämä langat olivat liemessä, johon lisäsin hiukan krappia. Tämä on  jännä väri. En osannut nimetä sitä. Mitä sinä ehdottaisit tälle värille nimeksi?

Onko sinulla kokemuksia bambuvillalangalla neulomisesta? Tämä oli minulle aivan uusi, mukava tuttavuus. Lankoja on saatavilla verkkokaupastani.

6 kommenttia:

 1. Lempeitä sävyjä olet saanut noihin lankoihin! Minä täällä nyt vaan "hiplaan" sinulta hankkimiani b-m-lankoja, ja mietin, millä värjäisin!!! Ainakin katkaisutestin perusteella vaikuttaisi vahvalta. Itse olen hiukan herkkähipiäinen, joten varmaan teen ainakin sukat, mutta jokin jakkukin tai huivi voisi olla kiva....Testaillaan...

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä oikeassa, että kesä on värjäysaikaa ja todellakin hauskaa puuhaa. Yllätyin itsekin Mesiangervon antaman värin suhteen. Muutama vuosi sitten värjäsin Mesiangervolla, mutta en muistanut sen kaunista väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä katselin tuota värjäyskansiooni ja huomasin myös että miten kaunis rusehtavan keltainen mesiangervosta on tullut, niin sitä uudelleen kokeilemaan.

   Poista
 3. Kaunista keltaista! Tuosta viimoisen kuvan langasta tuli mieleeni värinä vaalea okra.

  VastaaPoista
 4. Kuvan perusteella alin näyttää vaalealta korallilta
  Kauniita sävyjä kaikki.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita!