1.7.2013

Suvi-Vintage 2013 Tallipiha Tampere


Tampereen Tallipihalla oli eilen sunnuntaina mukava päivä. Siellä sai katsella:


    Komeita vanhoja autoja, 

Monet olivat pukeutuneet 1930-luvun henkeen ja oli lottatoiminnan esittelyä.

 Tapasin Loruloimen Mariannen, hän piti työnäytöstä matonkuteiden repimisestä ja hänellä oli kauniita    tuotteitaan myynnissä.

 Katusoittajia. Pukuloistoa 30-luvun tyylliin.


Nallentekijä Jaana Pirttijoki oli paikalla. Virpi Viitanen, värjäri, oli paikalla lankoineen.Valokuvaaja Petra Vii, facebookissa on muuten kuvakilpailu tämänvuotisesta pukuloistosta. Kannattaa käydä katsomassa. Tallipihan sivuilta löytyy osallistumislinkki.


Monenmoisia ihanaisia tuotteita ja pakkauksia.

7 kommenttia:

 1. Harmi kun itse en päässyt :( Olin töissä ja sitten olin niin jalkarikkoinen ettei kävelystä olisi tullut mitään. Lottaperinneyhdistys olisi kiinnostanut. Ehkä taas seuraavana vuonna uusi yritys :) (kuten Turun Keskiaikamarkkinatkin taas).

  -Lilli-

  VastaaPoista
 2. en ole aiemmin tästä kesätapahtumasta kuullutkaan, kiitos kivasta postauksesta. olen heikkona noihin -20 ja -30-luvun hameisiin, miehetkin niin tyylikkäitä!

  VastaaPoista
 3. Näyttää mukavalta tapahtumalta.

  VastaaPoista
 4. Voi ei, kun en huomannut tätä tapahtumaa. :O/ Kiva päästä kurkkaamaan taas Tallipihalle kuviesi kautta.

  VastaaPoista
 5. Kävin viime talvena Tallipihalla. Silloin oli vain muutama puoti auki. NÄytti kuitenkin mielenkiintoselta paikalta. Pitää tulla piipahtamaan joskus kun Tampereelle on asiaa.

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia tapahtumasta. Langat tulivat perille, kiitos. Kivat värit vaaleanpunaisessa. Mikä pesu on silkkivillalangassa? Ihanan tuntuinen lanka. Saako sitä tarvittaessa vielä lisää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että pidit langoista. Niin luulin että värjäilet sitä silkkivillalankaa.
   Pesuksi sopii normi villalangan pesu, eli noin 40 astetta. Villalanka on kyllä superwash, mutta suosittelen varuksi käsinpesua. Lankoja on tulossa lisää.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita!