5.2.2017

Matka häihin Indonesiaan osa 1.

Hyvää helmikuista sunnuntaita!
Nyt on tullut pitkä blogitauko, aina ei ehdi kirjoittamaan. Joulukuun olin kiireinen kun olin myyjänä ihanassa Käsityökortteli Kehräsaari kaupassa. Kaupasta postailen jatkossakin, sillä pop-up kauppa muutettiin vakinaiseksi kivijalkakaupaksi.

Tammikuulla sain flunssan ja keuhkokuumeen. Siinä sairastellessa meni jonkin aikaa ja  matka tyttären häihin häämötti jo. Pelkäsin, etten pääse ollenkaan mukaan. Nipin napin sain luvan matkustaa ja postailen matkasta Indonesiaan.


Matka kotoa Jakartan lentokentälle kesti kaikkineen 30 h. Siellä meitä oltiin vastassa ja ajoimme muutaman tunnin hotelliin, joka oli sivummalla.

Tämän kuvan nappasin ensimmäisenä, sillä ihmettelin mistä tuo kanan kotkotus kuuluu, sillä tämä oli aivan kylppärimme takana.


Hotellin piha oli mukavan viihtyisä ja varjoisa, lämmintä täällä oli reilut 30 ja kosteaa.Tiet olivat hirvittävän ruuhkaisia. Nyt tiedän mitä on liikenneruuhkat. Voisi sanoa, että autolla ajoi noin 10 km/h.  Auto jonojen välissä oli monenlaista myytävää. Tässä tofua, kerran ostimmekin välipalaksi.


 Jakartassa on miniatyyripuisto koko Indonesian saaristosta. Muutamassa kohteessa ehdimme käydä,  sillä paikka sulkeutuikin jo klo 17. Tämä muistaakseni kuvasi Sumatran saarta.


Tytöt tandemilla pääsee tosi reippaasti ja selfieitä otetaan koko ajan.


Tässä vielä liikennettä, skoottereita on tosi paljon. Kaikki ne jotenkin sulassa sovussa eteenpäin pääsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita!