21.4.2019

Lippuarvonta, kässäfestareilla tavataan!


Hei!

Joko olet kuullut, että Helsingissä Kaapelitehtaalla on kässäfestarit 10. - 11.5.2019, perjantaina ja lauantaina klo 12 - 20. Ne ovat nyt aivan ensimmäistä kertaa ja Eijan Kudontaputiikin värjäämät KUDON-langat mukana.




Nyt on lippuarvonta festareille käynnissä. Kommentoijien kesken arvotaan 2 kpl lippuja festareille.  Aikaa osallistua on 7.5.2019 klo 18 asti.
Arvonta on myös facebookissa ja instassa. Osallistumalla blogissa, facessa ja instassa moninkertaistat voittomahdollisuutesi.



Tulossa on uusia lankoja mukaan. Nämä KUDON Bambu-merinolangat ovat sopivia niin moneen käsityöhön. Mukava ja pehmeä neuloa. Tästä teet neulepuserot, huivit, vauvalle vaatteet tai unisukat.



Otan mukaan myös näitä KUDON Bambu-silkkilankoja. Nämä jo Tampereen kädentaitomessuilla saivat hienon vastaanoton.  Langan materiaali on mulesing-vapaata merinovillaa 65 %, bambua 20 % ja silkkiä 15 %. Lanka sopii vauvan vaatteisiin, neuletakkiin, huiviin, kauluriin ja pipoihin oikein hyvin. Tästä neulot ylelliset unisukat, langan materiaali on niihin mitä parhain.


Otan mukaan myös tencelliä, silkki-jakkia, silkki-merinovillaa ja muita kauniita, pehmoisia lankoja.

Nähdäänhän messuilla!

25 kommenttia:

 1. Olisin mielelläni mukana, toivottavasti onni suosii :) idis91(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Tottakai mukana! Jos onni suosii, tavoitat minut Villasukkavuosi-blogista. ☺

  VastaaPoista
 3. Oi, olisipa kiva päästä messuille! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat messut tiedossa ja jos vielä onni olisi matkassa ja voittaisin lipun!!!!

  VastaaPoista
 5. Osallistun arvontaan :) -Ulla

  VastaaPoista
 6. Arvonnassa mukana.
  Nyplääjä Pirkko

  VastaaPoista
 7. Arvontaan mukaan

  VastaaPoista
 8. Miten pääsen mukaan arvontaan? FB:n kautta ei onnistunut, laitoit viestiä kommenttiini asiasta! Onnistuinkohan tällä tavalla? Kovasti haluaisin mukaan messuille! Terv. Aila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olet mukana arvonnassa. FB:n kautta voit myös osallistua, linkki löytyy tästä postauksesta Eijan Kudontaputiikin sivuilta.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!