21.4.2019

Lippuarvonta, kässäfestareilla tavataan!


Hei!

Joko olet kuullut, että Helsingissä Kaapelitehtaalla on kässäfestarit 10. - 11.5.2019, perjantaina ja lauantaina klo 12 - 20. Ne ovat nyt aivan ensimmäistä kertaa ja Eijan Kudontaputiikin värjäämät KUDON-langat mukana.
Nyt on lippuarvonta festareille käynnissä. Kommentoijien kesken arvotaan 2 kpl lippuja festareille.  Aikaa osallistua on 7.5.2019 klo 18 asti.
Arvonta on myös facebookissa ja instassa. Osallistumalla blogissa, facessa ja instassa moninkertaistat voittomahdollisuutesi.Tulossa on uusia lankoja mukaan. Nämä KUDON Bambu-merinolangat ovat sopivia niin moneen käsityöhön. Mukava ja pehmeä neuloa. Tästä teet neulepuserot, huivit, vauvalle vaatteet tai unisukat.Otan mukaan myös näitä KUDON Bambu-silkkilankoja. Nämä jo Tampereen kädentaitomessuilla saivat hienon vastaanoton.  Langan materiaali on mulesing-vapaata merinovillaa 65 %, bambua 20 % ja silkkiä 15 %. Lanka sopii vauvan vaatteisiin, neuletakkiin, huiviin, kauluriin ja pipoihin oikein hyvin. Tästä neulot ylelliset unisukat, langan materiaali on niihin mitä parhain.


Otan mukaan myös tencelliä, silkki-jakkia, silkki-merinovillaa ja muita kauniita, pehmoisia lankoja.

Nähdäänhän messuilla!

25 kommenttia:

 1. Olisin mielelläni mukana, toivottavasti onni suosii :) idis91(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Tottakai mukana! Jos onni suosii, tavoitat minut Villasukkavuosi-blogista. ☺

  VastaaPoista
 3. Oi, olisipa kiva päästä messuille! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat messut tiedossa ja jos vielä onni olisi matkassa ja voittaisin lipun!!!!

  VastaaPoista
 5. Osallistun arvontaan :) -Ulla

  VastaaPoista
 6. Arvonnassa mukana.
  Nyplääjä Pirkko

  VastaaPoista
 7. Arvontaan mukaan

  VastaaPoista
 8. Miten pääsen mukaan arvontaan? FB:n kautta ei onnistunut, laitoit viestiä kommenttiini asiasta! Onnistuinkohan tällä tavalla? Kovasti haluaisin mukaan messuille! Terv. Aila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olet mukana arvonnassa. FB:n kautta voit myös osallistua, linkki löytyy tästä postauksesta Eijan Kudontaputiikin sivuilta.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!